16. јул 2013.

Grazia


Sve ste sigurno čule za magazin Grazia. E ja sam dobila priliku da se pojavim u novom BiH izdanju u rubrici Beauty terapija. Ne hvalim se, samo mislim da je lijepo da to podijelim sa vama. Evo kako to izgleda:




A evo i pitanja na koja sam odgovorila, nadam se da će biti korisna nekima od vas:)


1.Kako postići fresh izled u ovim vrelim ljetnim danima?

Kao prvo, izbjegavajte teške pudere, naročito tečne. Većina žena griješi misleći da će tečni puder sa jakim prekrivanjem sakriti bore i bubuljice, i kao rezultat dobije se lice koje izgleda poput maske. U tu svrhu upotrijebite korektor. Umjesto pudera nanesite laganu BB ili CC kremu. Ako vam se lice masti tokom dana, višak sebuma upijte papirićima specijalno namijenjenim za to, a ako ih ne možete pronaći, lagano upijte masnoću tapkajući po licu papirnom maramicom. Idealno bi bilo da lice sa vremena na vrijeme osvježite termalnom vodom u spreju, što slobodno možete i preko šminke.

(U ovom odgovoru sam još navela da se lice matira puderom u prahu ili kamenu, ali to nije objavljeno)

2.Koje kozmetičke proizvode preporučujete kao must have ove sezone?

Must have ove, kao i svake, sezone je krema za lice sa visokim zaštitinim faktorom. Važno je da odgovara vašem tipu kože i da je namijenjena isključivo za lice. Moja preporuka je Avene Very High protection Emulsion SPF 50+. Osim toga, obavezno isprobajte bronzere, bitno je da izaberete bronzer koji je nekoliko nijansi tamniji od vaše kože, i da izbjegavate šljokice i sjaj ako imate masnu kožu. Postoje i bronzeri koji dolaze u kombinaciji sa rumenilom, i to je zaista nešto bez čega se ne može. Meni se sviđaju Artedco Bronzing Glow Blusher i Bronzing Powder Compact iz Tribal Sunset kolekcije. Pored toga, obavezno probajte neki ruž u fuksija roza ili koraljnoj nijansi i spremne ste za ljeto!

3.Koja bi po vama bila idealna maska za lice kojom biste osvježili cjelokupan izgled?


Idealna maska za lice u tu svrhu treba da sadrži hijaluronsku kiselinu koja se prirodno nalazi u našoj koži i učestvuje u obnavljanju iste. Posebno je korisna za ublažavanje štete izazvane sunčanjem. Primijetićete nakon ovakve maske kako vam je koža osvježena, jedra i zategnuta. Moja preporuka je Afrodita Hydra Thermal maska za lice sa mineralnom vodom i hijaluronskom kiselinom, koja je između ostalog zanimljiva i zbog toga što se ne ispira već se nakon što odstoji na licu oko 15 minuta utrljava u kožu.

Eto to je to, grazie mille magazinu Grazia:)


2 коментара: