4. јул 2013.

New In #2

Evo da vam pokažem šta sam kupovala zadnjih dana:)


Balea Sweet Wonderland gel za tuširanje kupujem s vremena na vrijeme, jer obožavam taj miris pudinga od čokolade. Na žalost miris se ne zadržava dugo na koži, a njeguje lijepo, mada ja možda nisam mjerodavna jer nemam zahtjevnu kožu tijela, nikad nije suha, čak ni zimi.

Joico K-pak Intense Hydrator-dugo sam ga mjerkala, i pitala se vrijedi li tih para. Danas sam se opet malo ošišala, i nadam se da je to kao što moj frizer kaže pretposljednje šišanje i da ću tu reći bye bye posljedicama plave spržene kose. Razmišljala sam da uzmem keratinsko pakovanje iz ove linije, ali čini mi se da mi se kosa zasitila proteina i keratina u zadnje vrijeme pa sam se odlučila za ovo hidratantno pakovanje. U stvari, ovo je regenerator, ali ja ga zbog cijene doživljavam kao pakovanje:)



Garnir Ultra Doux Heritage de Provence šampon od kajsije i badema. Izabrala sam ovaj jer sam tražila šampon bez silikona. Iako je za normalnu do suhu kosu, a ne oštećenu, ja se tješim da moja uskoro neće više biti oštećena, a i da budem iskrena, od tri šampona iz ove linije ovaj mi je najljepše mirisao, šampon sa ruzmarinom i maslinama miriše kao čaj, a lavanda mi grozno miriše, baš preintenzivno, kao one kesice protiv moljaca.

Still malina pakovanje za kosu-odavno ga nisam imala, a vraćam se hidratantnim pakovanjima pa je izbor pa na ovo, posebno jer je baš hvaljeno na forumu. 



Nivea Long Repair sprej-moja kosa nije duga, ali kupila sam ovaj sprej jer mi ipak treba mrvica keratina. Nanosiću ga poslije pranja, ali najviše ga mislim koristiti na bazenu. Nema UV zaštitu, ali ja volim da koristim te prskalice poslije kupanja. Presudila je i niska cijena, a i činjenica da je izbor bio ili Nivea ili Gliss-borba u kojoj uvijek pobjeđuje sve, samo ne Gliss. Ne i nikada.



Maybelline Color Tattoo u nijansi Pink Gold-moja prva tattoo sjena, konačno:) Sviđa mi se ova nijansa, ostale su mi onako, naročito nakon što sam pročitala mnogo loših recenzija o ljubičastoj. Voljela bih da postoji i neka baš zlatna, ali nema.



EcoBella kist za puder u kamenu i rumenilo-ove kistove odavno mjerkam, a trebao mi je novi kist za rumenilo. Jako mi se sviđa oblik i to što je kist blago zakošen na vrhu, znači nije ravan. Međutim zbunjuje me ova marka. Ja sam bila ubijeđena da u DM-u prodaju EcoTools, međutim prodaje se samo ova marka, koja je vjerovatno neka kopija, jer sve podsjeća na EcoTools. Kist je proizveden u kini. Vidjećemo kako će se pokazati, ali nije bio pretjerano skup pa ću mu dati šansu (i za svaki slučaj naručiti Real Techniques Blush Brush :))

Ebelin gumice za kosu-dok mi kosa ne bude kao sa reklame, moram da je vežem:)

To je bila moja mini kupovina, nadam se da vam se sviđa. Uskoro mi je rođendan, pa se mislim počastiti novom šminkom, a nadam se da će isto da učine i svi oko mene:) Možda je vrijeme da objavim wishlist:)




13 коментара:

  1. Prelijepi noviteti, najviše me zanima ovo čudo za kosu :)

    ОдговориИзбриши
  2. I mene zanima, radicu recenziju ako me odusevi:) Procitala sam bezbroj recenzija, nadam se da su u pravu!

    ОдговориИзбриши
  3. imam ovu cetku za rumenilo. Meni je malo prevelika, ali kako nemam drugu - zasad je dobra. A Real Techniques Blush Brush ces naruciti na e-bay ili (da se uvalim, jer planiram neku drugu da kupim, a ako ti kazes da je ta dobra, to je zakon)?
    K - pak takodje imam. Ne ponasa se ni kao balzam ni kao pakovanje, ali ga zovem "tito za kosu" :-). Bude bas nekako sjajna kao iz reklame, i super na dodir.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tvoja kosa je savrsena, eto nisam znala da koristis K-pak:) RT cetku cu da narucim sa iHerb, najjeftinije su, mozes i cekati mene a mogu ti ja dati svoj kod od 5$ koji mozes iskoristiti samo pri prvoj kupovini:) poštarina ti je inače 4$ ali tako dođe džaba, a četka je oko 8$ što je isto jako jeftino. Na e-bay imam razna iskustva, sad isto cekam neke stvari preko mjesec dana, a ima i kopija iako oni brisu, tako da mi je ovako sigurnije. Pogledaj sajt iHerb obavezno:)

      Избриши
  4. Od cega god da ce kosa da "nadraste" naseg frizera, kupujem :D Garnier Ultra Doux Heritage de Provence imam i super je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedino što bi njemu stalo u kraj su ekstenzije, ali i njih bi ošišao na paž u roku od mjesec dana:) Ja sam ošišala još dva cm, jedva vežem rep, ali bliži se kraj, neću se šišati do 2015:))

      Избриши
  5. Palo je ipak jedno Maybelline sjenilo :) i ja bih njega iduceg, trenutno samo ovo on and on bronze :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Palo-ti si kriva:) I meni je on and on bronze ok, ali imam slično Essence pa da ne gomilam, čine se nepotrošiva

      Избриши
  6. hahahha, mi sve skoro ovdje idemo istom frizeru. Iggy rulz :-). Nego zaboravih reci, da sam i ja uzela tatoo, ali plavu, super je, ali je samo koristim na donjim kapcima. Bas na ovoj fotki imam, ne vidi se dobro. A za cetku me racunaj, dogovoricemo se, ako budes brzo narucivala, obavezno onda i mene racunaj.

    ОдговориИзбриши
  7. Одговори
    1. Obavezno probaj ako budes imala priliku ja sam odusevljena. Tako smeksa kosu, a ne slijepi je i ne spusti. Fantazija-definitivno vrijedi probati:)

      Избриши
  8. Bez ikakvog problema bih posedovala tvoje novitete :))!

    ОдговориИзбриши