9. јул 2013.

New In #3

Ko o čemu ja o novitetima:) Sutra mi je rođendan, pa sam se malo počastila, tj. počastili su me:) Evo šta sam kupila:




Kupila sam:

Rexona Linen Dry dezodorans-znam da svi kažu kako su ovi dezodoransi štetni, ali meni oni prirodni bez aluminum chlorohydrate ne rade posao, ako znate neki "zdravi" koji je efikasan i miriše dobro kao ovaj, javite:)

Nivea Coconut Cream gel za tuširanje-divan! Miriše na kokos naravno, ali ne onako užeglo kao mnogi proizvodi sa tim mirisom, već lijepo, taman kako treba:)

Catrice Lip&Colour Pen - jedna od dvije iz Glamazona Limited Edition, u nijansi CO2 I Got The Flower. Oduševljena sam na prvu, nikad do sad nisam koristila ove olovke. Savršeno se nanosi, ne isušuje usne i jako je pigmentirana Skida se prilično ravnomjerno i ostaje na usnama kao lip stain, ali ne baš jednako kao npr. Golden Rose ruževi. Za razliku od njih, premekana je i jako ugodna na usnama.



Catrice Glamour Doll maskara-nikad nisam ranije koristila njihove maskare, kupila sam je na osnovu odličnih recenzija.

Catrice  Eye Brow Stylist olovka za obrve u nijansi 030. Predivna olovka koja odlično odgovara boji mojih obrva. Nije previše mekana. Sa druge strane ima prilično funkcionalan češljić za obrve.

Catrice Absolute Eye Colour sjena iz LE Glamazona u nijansi C03 Jungle Treasure-nisam imala ovakvu sjenu, jedva čekam da probam. Boja je prava taupe sa sedefastim efektom, koliko mi se čini.

Loreal Super Liner Gel Intenza- alajner u gelu uz koju dobijete četkicu sa poklopcem. Nadam se da će četkica da služi svrsi, ako ne, nanosiću ga nekom drugom zakošenom. Odlučila sam se za ovaj da malo zamijenim svoj standardni Loreal alajner. Na kutijici piše 24h, baš me zanima kako će da se pokaže, ako izdrži 8h ja ću biti zadovoljna:)

I nešto posebno što sam dugo mjerkala:


Artdeco Bronzng Powder Compact SPF 15 iz LE Tribal Sunset u nijasni 02. Jedva čekam da ga isprobam:)


Pošto bronzer ne ide bez rumenila, morala sam da kupim i ovu divotu:
Bronzing Glow Blusher takođe iz Tribal Sunset LE. Ako vas zanima, mogu da napravim recenziju oba proizvoda dok ih malo isprobam:)




Na kraju nešto što više priliči petogodišnjakinjama, ali meni je popravilo dan:) Minnie Mouse maramice:)


Kako vam se sviđa?

10 коментара:

  1. Ne znam sta bih prije uzela, bronzer ili rumenilo :) Nisam ni provjeravala koja im je cijena kod nas. Ako mozes, napisi :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam baš tačno u marku, ali bronzer je oko 27, a rumenilo 23-24- Uopšte nisu skupi, ja sam se iznenadila jer sam na netu gledala uglavnom njemačke i irske recenzije, gdje su svaki preko 20EUR. Probaj obavezno, ja sam se zaljubila, u rumenilo posebno:)

      Избриши
  2. Super, super noviteti !!!

    Neke stvcari i ja imam, no jedva čekam recenzije, posebno Catrice sjenila, volim takve boje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne vjerujem da ću raditi recenziju sjene, ništa posebno, jako prosječno pigmentirana, teško se kupi, trusi se...bolje zaobiđi:) A ti bi mogla da uradiš recenziju one Chanel sjene u olovci čini mi se da imaš dvije:)

      Избриши
  3. Minnie maramice ♥
    A i Art Deco proizvodi su mi divni <3

    ОдговориИзбриши
  4. Koliko divnih noviteta, artdeco bronzer i rumenilo su mi najlepši!

    ОдговориИзбриши
  5. sve je prelijepo pa i maramice, hoću i ja :D
    bronzera i rumenila se ne mogu nagledati, a sad moram i po catrice olovku iako sam mislila da mi ne treba :D javi kakav je tuš :)

    ОдговориИзбриши
  6. Olovka je savršena, fantastično pigmentovana, ne suši usne, predivno miriše:) Kupiću i crvenu. Mogla sam tada napraviti i recenziju:)Tuš je odličan, bolji mi je od klasičnog Loreal tuša, super je pigmentovan i potpuno mat, četkica je dobra za nanošenje, sve pohvale.

    ОдговориИзбриши