17. септембар 2013.

Flormar Perfect Coverage korektor

Danas vam donosim jednu kratku recenziju, što nije baš uobičajeno za mene:)
Flormar šminkom sam generalno zadovoljna, posebno kad se u obzir uzme cijena, ja sam ovaj koretor platila 3,80 KM. 


Ambalaža je prilično kvalitetna, što generalno sa Flormarom i nije slučaj, ali ovdje su se pokazali. Korektor ima 5ml što je po meni jako puno, a rok trajanja nakon otvaranja je 12 mjeseci, pa se nadam da će toliko otprilike i trajati.


Izabrala sam nijansu 04, koja je neka srednje svijetla neutralna bež.  Koliko sam vidjela dolazi ukupno u 5 nijansi, meni idealno odgovara ova. Inače nemam nekih prevelikih problema sa područjem oko očiju, osim jedne veće bore izdajice koje da nije svi bi mislili da sam 5 godina mlađa:) Šalu na stranu, imam ponekad podočnjake, ali nikad nisu tamni, zato mi je kod korektora bitno da mi ujednači to područje, da se lijepo razmazuje i da se ne uvlači u boru izdajicu:)

E ovaj je prošao test:) Kako bi se pokazao na nekome sa tamnijim podočnjacima to ne mogu da znam, ali za nekoga kao ja je fantastičan. Pokušala sam ga koristiti i za prekrivanje mrljica i ožiljaka ali tu mi se ipak bolje pokazala Artdeco kamuflaža, tako da meni u te svrhe ne funkcioniše. Kada ga nanesem ostaje gotovo isti do trenutka dok ne skinem šminku, a takve proizvode najviše volim. Koliko god nešto bilo lijepo, meni je veoma važno da je i trajno jer mrzim da popravljam šminku, osim ruža/sjaja i pudera u kamenu. Pokazaću vam kako izgleda ispod mog oka, uzmite u obzir da nemam druge šminke, a ovo je i prilika da vidite moje raskošne trepavice bez maskare:D


Nisam radila swatch na ruci jer mislim da nema nekog pretjeranog smisla, tako da ste dobili ovu sliku. Da mi je neko prije godinu dana rekao da ću kačiti svoje slike bez šminke na internet, ne bih vjerovala, najblaže rečeno. Ali eto, čovjek se mijenja. Još uvijek učim kako da uslikam zasebne dijelove lica, ali ok, nadam se da će biti bolje:)

Jeste li probale Flormar korektore ili pudere, jako me to zanima?

xoxo

20 коментара:

  1. Ja imam zalihu od 3 bočice :D Mislim da nikad neću kupiti drugi korektor :P
    Jedina zamjerka mi je ta što je u staroj ambalaži dolazilo 10 ml, a sada 5 ml za istu cijenu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam znam u onoj zlatnoj:) Ali bilo kako bilo, stvarno je ekstra vidim da se slažeš:)))

      Избриши
  2. ovaj korektor je nekad bio bolji jer je imao 10 ml :p kako su mu promijenili ambalažu, tako su mu smanjili i mililitražu, a cijena ostala ista -.- pravo ga volim, podjednako kao maybelline the eraser i koristim ih naizmjenično mada moram priznati da češće posežem za flormarom. u kiseljaku u galantu koštaju 2,95 i ja uskoro idem da si obnovim zalihe :DD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam, sad sam odgovorila Neiri:) Joj ja taj Maybelline nisam nažalost probala a odavno želim, ali ga nema kod nas, a kad odem negdje ne stigne na red:) a ti pravac Kiseljak:))

      Избриши
    2. 2,80* košta :D
      Ja ne želim nijedan drugi korektor da probam, ovaj ću da kupujem dok ga proizvode :D

      Избриши
  3. A ja ga u Banjaluci plaćam 5 KM. Imam nijansu 02, malko mi je pretamna ali ima breskvasti podton pa dobro prekriva tamnije podočnjake.

    ОдговориИзбриши
  4. Gdje? U tempu možda?I ja sam iz BL:) Ja ga kupila na Tržnici sa vanjske strane prema Floresu ima mala parfimerija koja drži GR i Flormar:)

    Eto drago mi je da kažeš da i tamnije podočnjake pokriva:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, u Tempu. Znači, na tržnici je jeftiniji. Moraću tamo ići sledeći put kad budem kupovala.

      Избриши
  5. E probaću i ja vala kad ga toliko hvalite :D

    ОдговориИзбриши
  6. Vidim po komentarima da cijene baš variraju. Ja sam malo bolje od tebe prošla i platila sam ga 3,60 :D Nemam nii ja problema sa velikim podočnjacima i baš mi odgovara.

    ОдговориИзбриши
  7. Da svi hvale nesto ovaj korektor, moracu i ja da ga probam. A sta se zalis za sliku bez sminke. Samo se okce vidi nista vise. A jos je i lepo oko :D

    ОдговориИзбриши
  8. imam i ja nijanse 02 i 04, u zlatnom pakovanju i šta ja znam..meni se ipak uvuče u borice..a nije ni da mi nešto pokriva, još nemam baš neke podočnjake. nije me oduševio. ustvari nisam još pronašla savršen korektor, ja bih neki što oduzima godine i daje dojam da sam spavala 8 sati, valjda mi treba čarobni štapić umjesto korektora:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja bih takav, ali nešto ne vjerujem da postoji:) Možda ti se uvlači u borice jer ti je koža ispod očiju možda malo suvlja od moje. I meni se malo uvuče u tu boricu, to sam i napisala, ali za te pare je savršen. Kod nas u BL je jako mali izbor korektora, na svakom štandu od svakog proizvođača je maksimalno jedan, npr. Loreal ima samo neki True Match koji meni više djeluje kao posvjetljivač, Maybelline ima samo Affinitone, Age rewind nikad nismo imali, MF odavno ne gledam, Artdeco ima isto onaj čuveni ali je 20KM tako da mi je ovo bio jedini logičan izbor:)

      Избриши
  9. Imam najsvijetliju nijansu i opet mi nije dovoljno svijetla xD inače, korektor je jako dobar i super prekriva! :D

    ОдговориИзбриши