6. новембар 2013.

Nyx New In

Prvo da vam se izvinim što nisam pisala neko vrijeme, ali prodala sam laptop pa sam čekala novi, a i bila sam malo u Bijeljini. I ugledala u jednoj ulici Alexandar cosmetics. Jao da vidite tu sreću:) Bila je nedjelja i nisu radili pa sam se u ponedjeljak ujutro vratila tamo i izabrala ove ljepote:


NYX


Tek na kraju kupovine, kad sam došla na kasu, vidjela sam Blush četke, i stvarno nisam imala srca da izaberem dvije jer sam ovih dana kupovale razne stvari, pa stvarno nisam mogla. Ali ljubazne prodavačice su mi dale vizit kartu i rekle da ih nazovem i poslaće mi u BL sve što mi treba iz njihovog asortimana. Postoji takođe i Jasminina (MakeUpArena) prodavnica pa ću u sljedećoj narudžbi kupiti još neke četke.
Ovu sam izabrala jer moja RT Expert Face Brush ni poslije dva mjeseca nije stigla sa sajta iHerb:( Podsjetila me na neke skuplje četkice koje sam vidjela, jako je mekana ali gusta i evo kako izgleda sam vrh, malo je zakošen. Ovaj tip četkice je inače, za one koje ne znaju, odličan za nanošenje tečnog i kremastog pudera, ali vjerujem i kremastog rumenila, ali to još nisam probala.

Blush 33

Blush 33

Sjene koje sam izabrala su Love in Rio - Amazonian babes, i iako imam mnogo sličnih nijansi, slaba sam na njih i još uvijek sam u potrazi sa savršenom šimerastom bež. Na prvi pogled i jedno nošenje su fantastične, detaljno ću pisati ako se odlučim da pišem recenziju.

Nyx Love in Rio Amazonian Babes

Rumenilo je P-R-E-D-I-V-N-O. Većina mojih rumenila su roza, i zato sam se odlučila za ovu predivnu boju u nijansi Espresso. I baš je divna na licu, topla smeđa, potpuno mat, ali jako pigmentovana. Pazim kako je nanosim, iako mi se nije činla tako pigmentovana, jeste i to jako, i savršeno izgleda na mom sad nešto bljeđem tenu (sad sam negdje MAC NC20). Tražila sam i rumenilo u nijansi Angel jer sam dosta čitala o njemu ali nisu ga imali.

Nyx Espresso blush

Što se ruža tiče, nije bilo dileme, Fig je odavno na listi želja, mada je potpuno drugačiji nego što sam mislila, ima neki sjaj i uopšte nije mat, a boja je jedna lijepa neutralna srednje tamna roza.

Nyx Fig

Što se tiče kremastog ruža-izabrala sam Istanbul, iako su mi se neki drugi "gradovi" činili zanimljiviji dok sam gledala swatcheve. Ali ovo je bila ljubav na prvi pogled, a sad je već ozbiljna veza:) Boja je predivna nježna roza, kada se nanese nije mat ali to postaje čim se osuši, i za razliku od Essence tečnih ruževa, ravnomjerno se skida i ne skuplja se neravnomjerno na rubovima usana. Obožavam ga i kupiću još nijansi:) Pomama za ovim tečnim ruževima je potpuno opravdana.

Nyx soft matte lip cream- Istanbul

Ovo što vidite na kraju je šećer koji sam takođe dobila od momka, u pitanju je dvostrano ogledalce (obje strane su iste, ni jedna ne uvećava) koje je namijenjeno djevojčicama do 9 godina, ali meni se baš svidjelo:)


S obzirom da je jedan od razloga iz kojih pišem blog i to što želim čuti vaša mišljena i želje, voljela bih da mi u komentarima napišete koju od ovih ljepota biste željele vidjeti u posebnoj recenziji:)


37 коментара:

  1. Meni se sve svidja, i racunaj da ces na FB dobiti pitanje da mi proslijedis broj sa te vizitke da ih i ja kontaktiram ako moze. :-) Registrovala sam se na njihov sajt, i tek onda skontam da oni uopste ne salju ovamo, niti sa sajta mogu da ubacujem Nyx u korpicu. I ruz i sjaj su inace i na nekoj mojoj listi, tu su jos i pigmentic Nude i Roll on sjenke Salmon i Nude.
    I sad kad vidim tu četki zelim i nju jer mi se cini savrsena za tecni.
    Ako ti nije problem, napisi molim te i cijene, bas da znamo koliko su kod nas, na njihovom sajtu i kad sam se registrovala ne vidim cijene za sve.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Može naravno, poslaću ti broj:) Četku sam platila 12KM, sjene 10,50, rumenilo čini mi se 8-9, to se ne sjećam, ruž 6,50, tečni ruž 10,50:)

      Избриши
    2. Ksenija, mozes i kod Jasmine da narucis, reci meni sta te interesuje pa cu provjeriti cijene :) Sutra mozda vec odem da njuskam :)

      Избриши
    3. Evo ja ću odgovoriti :-) kod nas su cijene malo više, što je i logično jer oni su prva ruka, tako da vam predlažem da ko god može kod njih uzima, s tim da ne znam kakva im je poštarina jer mislim da šalju brzom poštom koja se čini mi se plaća 10 KM pa vas na kraju može doći isto jer je kod nas narudžba preko 60 KM besplatna, a do 60 je 4 KM. Naravno vi ćete kupovati tamo gdje vam je isplativije i bolje :-)

      Избриши
    4. Jasmina onda dođe isplativije kod tebe, jer kod njih je poštarina 12 KM. Usput da te pitam, ja kad odem na tvoju stranicu www.makeuparena.ba piše da je u izradi, hoće li uskoro biti gotova? Ili se može naručiti na FB? Slobodno ostavi link:)

      Избриши
    5. stranica je u baš baš završnoj izradi, ja vjerujem do ponedjeljka najkasnije!
      a do tada narudžbe već uveliko primamo preko FB stranice

      https://www.facebook.com/pages/Makeup-ARENA/610907215615462?ref=hl

      Избриши
  2. Ma ja bih posebnu recenziju i za ruz i rumenilo i sjenila :D

    ОдговориИзбриши
  3. Ruž proguraj nekako da prvi dobije post, kako mi se samo sviđa <3 :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман6. 11. 2013. 22:23:00

    Ja sam za sada oduševljena NYX-om. Oduševljenje me ne popušta :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sve mi se redom sviđa, jedva cekam recenzije :D

    ОдговориИзбриши
  6. Sve je divno, fig imam, a Istanbul sam i ja gledala po netu. Baš ti je fina kupovina....

    ОдговориИзбриши
  7. Glavno da si opet tu :)

    Sviđaju mi se jako tvoji noviteti, sve moje nijanse <3

    ОдговориИзбриши
  8. Obozavam Nyx i izbor ti je divan. Blush kosu cetkicu moram uskoro da kupim :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidjela sam da si na darovanju kod Marije komentarsiala da želiš da je kupiš, stvarno je fantastična, sad tek imam spisak njihovih četkica koje želim:)

      Избриши
  9. Rumenilo zvuči jako dobro! Jedva čekam punu recenziju ;)

    ОдговориИзбриши
  10. sve mi se sviđa (a fig i ja imam), ali ogledalceeeeee ♥ ♥ ♥

    ОдговориИзбриши
  11. Sve mi je predivno,posebno rumenilo.Jedva čekam da naručim s MakeUp Arena.Mislila sam i preko fb-a ali ne mogu se orijentisati kako zbog ponude tako i zbog cijena :)

    ОдговориИзбриши
  12. Evo upravo imam rumenilo na sebi, i ne mogu se nagledati koliko je divno, nimalo ne vuče na narandžasto:) Jasmina poznatija kao MakeUpArena mi je javila da će stranica biti u funkciji iduće sedmice, možda već u ponedjeljak. Ja hoću još rumenila i ovih tečnih ruževa, Pore Filler prajmer, Milk olovku i onu olovku za obrve Eyebrow Push Up :)

    ОдговориИзбриши
  13. Rumenilo je divno, lip cream još divniji, a ogledalce najdivnije :) Ma sve mi je prekokrasno, baš si sve upraila i izabrala jako lijepo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala:) Dugo sam razgledala, i ovo mi je bilo naljepše, ima još dosta toga što planiram kupiti:)

      Избриши
  14. Одговори
    1. Iako su mi ovo prve njihove stvarčice, slažem se:) Često mi se dešavalo da obavim ovako neku kupovinu, ali kad počnem da isprobavam proizvode to jednostavno ne bude to i onda stoje i skupljaju prašinu. Ove ću sigurno sa zadovoljstvom potrošiti:)

      Избриши
  15. Istanbul deluje predivno, vec neko vreme ga merkam, volela bih da napises recenziju o njemu. Paleticu sam poklanjala u giveaway-u i deluje mi prelepo. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najvjerovatnije ću raditi zajedničku recenziju tečnog ruža, ruža i rumenila:)

      Избриши
  16. prelepi noviteti! ja bih volela sve da vidim u recenzijama ali prvo na listi mi je mozda istanbul tekuci ruz :)

    ОдговориИзбриши
  17. Jao kako krasan izbor ... mene sve zanima pa o čemu god da kreneš pisati ja sam zadovoljna :D.

    ОдговориИзбриши
  18. Super post, Blush cetkice su mi najkvalitetnije i najbolje koje sam ikad koristila, polako kupujem citavu kolekciju:D
    http://asja91.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  19. Kupila sam još četiri četkice, nije mi valjala samo ona za rumenilo, ostale su odlične:)

    ОдговориИзбриши