25. новембар 2013.

Rimmel Scandaleyes sjena u olovci (eyeshadow stick) 003 Bad Girl Bronze

Ima li smisla uopšte da vam kažem kako obožavam da se šminkam? :) Šminkam se svaki dan već godinama (deceniju i više), i stvarno uživam u tome. Međutim, ponekad nemam dovoljno vremena, a ne želim da nosim jednostavni crni ajlajner, i šta onda da uradim u toj situaciji? Onda pronađem ovo čudo:) Na prvi pogled izgleda kao obična olovka za oči, ali to nije. Malo je bucmastija i deblja i u stvari uopšte nije olovka već sjena u stiku. U naslovu sam napisala sjena u olovci jer mi to "sjena u stiku" malo neobično zvuči, posebno nekome ko ne zna o čemu je riječ.



Moja sjena u olovci je u nijansi Bad Girl Bronze 003, što je predivna bronzano smeđa sa sitnim šimerom. Sjena je vodootporna i rok trajanja joj je 30 mjeseci od otvaranja kao što vidite na sljedećoj sličicišto znači da ćete je sigurno potrošiti i da neće završiti na hrpi polupotrošene zaboravljene šminke.. S obzirom da je deblja od strandardne olovke šiljim je onim većim šiljalom za džambo olovke i to ide bez problema, ne zapinje, ne lomi se i ne bude klimava što mi se znalo dešavati sa drugim olovkama.





Ovaj swatch sam uslikala na brzinu jer vrijeme nam nikako ne ide na ruku zadnjih dana, i jako mi je žao zbog toga, ali evo upravo pada snijeg pa s nadam da će se narednih dana bar malo razvedriti jer toliko toga imam da slikam:) Nisam puno pritiskala, i ispod sam nanijela bazu. sitni šimer se ovdje ne vidi baš najbolje, ali ćete ga vidjeti na slici sa blicem.




E sad da se vratimo na izjavu sa početka posta da ovu sjenu koristim kada žurim. Prvo nanesem bazu (jer bez baze ništa osima ajlajnera ne stavljam na kapke) i onda nanesem sjenu na pokretni dio kapka, ne obraćajući posebnu pažnju na preciznost. Zatim uzmem četkicu za blendanje (svaka može, i tvrđa i mekša radi posao) i izblendam sjenu po kapku trudeći se da ne prelazim previše preko pregiba, obrubim donji kapak do unutrašnjeg ugla oka i -to je to:) Bukvalno za pola minute imam fantastičnu sjenu na očima, ako imam još mrvicu vremena dodam ajlajner i obavezno maskaru i oči su našminkane:)



Zaista vam od srca preporučujem da probate ovu sjenu, ja sam je slučajno našla u jednom Didaco diskontu na putu Banjaluka-Laktaši i od tad je nisam nigdje drugo vidjela. Bile su dostupne 4 nijanse iako na sajtu Rimmela piše da se proizvodi u 9 ali to je već standardna stvar da se kod nas nikad ništa ne uvozi kako treba. Bile su još ljubičasta, tamno siva i zelena, vratiću se po tu sivu čim nađem vremena jer sam oduševljena. Ovako stoji na kapku dok je ne skinem, bukvalno i doslovno, ne blijedi i ne nakuplja s u naborima kapka.

Šta vi meni preporučujete još od Rimmela, u zadnje vrijeme sam ga baš zapostavila? :*

14 коментара:

  1. Kada sam vidjela swatch pomislila sam, pa hajde, nista posebno ali na oku mi se jako dopala :D Ova nijansa lijepo pristaje zelenim očima. Jedino što mi se ne sviđa je šimer bez kojeg je moglo proći :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izgleda skroz obično ali na očima izgleda fantastično:) Na žalost mislim da su sve sa šimerom...mada meni ne smeta ja sam tu kao dijete samo da šljašti (iako bih ozbiljno trebala da se promijenim) :D

      Избриши
  2. Jako jednostavno a efektno, sviđa mi se :-) pogledaću ih prvom prilikom :-) Koja je cijena?

    ОдговориИзбриши
  3. gledam ih, gledam i nikako da uzmem koji. ali mislim da mi ovaj treba :)

    ОдговориИзбриши
  4. Na ocima je divna a ovako je nikad ne bih primjetila... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vjeruj da sam se dvoumila da li da objavim ovaj post jer na prvu se čini bezveze i obično, ali baš zato i jesam jer je nešto odlično a jednostavno i jako jeftino:)

      Избриши
  5. Kao prvo imaš diiivne oči. Oduvijek sam patila za zelenim očima. Ipak, samo crne. Pih. A obožavam kombinaciju braon olovke/sjene i zelenih očiju. Nisam je primijetila na polici, ali mi se cini da je OK!

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala Sanja...ako patiš za zelenim okama probaj neka sočiva i ja bih voljela baš me zanima kako bih izgledala:) Zelenim očima super stoje i sive i ljubičaste, baš odlično izgleda:) Ali zato smeđima super pristaju zelene sjene:)

    ОдговориИзбриши
  7. Jako mi se sviđaaaaaa! Moram si nabavit par nijansi :D ova je totalno po mom ukusu!

    ОдговориИзбриши
  8. Imam ju i obožavam ju :D ... imamo ovu nijasu i jednu boju šampanjca ;).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj, vidjela sam tu boju šampanjca na njihovom sajtu ali nije je bilo ovamo gdje sam ja kupila, želim:)

      Избриши