13. децембар 2013.

New In #7

Nije me bilo malo duže, ali radim jako puno i ne stižem ujutro da uslikam proizvode, ali evo uspjela sam i vraćam vam se sa jednim velikim New In postom. U početku je to bilo samo ovo:


A onda sam neplanirano otputovala u Zagreb i uspjela da kod nas nađem Aurin pun štand i stiglo je i ovo:D



E idemo sad detaljno da vidimo šta je na kojoj sličici:)


Balea Sternen schweif gel za tuširanje, nisam ga još probala, jer imam već nekoliko otvorenih gelova, kupila sam ga jer mi lijepo miriše, nadam se da neće mnogo isušivati. Balea Apfelblute gel za tuširanje sa perlicama ulja miriše još bolje (na cvijet jabuke) i jedva čekam da ga probam. Ovi gelovi su inače hidratantniji od običnih, i svi mi se sviđaju, a i pakovanje je prelijepo, pravi ukras u kupatilu. Još jedan gel za tuširanje I love...vanilla&ice cream. Ovaj sam probala i oduševljena sam. Imam još njihovu kremu za ruke sa mirisom kokosa koja miriše grozno na užeglo kokosovo mlijeko (a mirisala mi je divno u parfimeriji) i bojala sam se da miris gela neće biti isti kao što mi se učinilo na prvu. Strah nije bio opravdan, ovo je nešto najmirisnije što možete zamisliti, miriše na topao puding od vanilije, ne isušuje i stvara divnu pjenu. Da se ovaj post ne bi pretvorio u puko nabrajanje i da bi imale nešto od njega-evo ja vam od srca preporučujem ovaj gel, na sniženju je u CM-u i košta oko 5KM za pola litre, obavezno probajte, posebno vi koje volite ovakve mirise. Ljubav.
U donjem lijevom uglu vidite i Catrice sjenu  670 Vanilla&Charles (opet genijalno) koja se za sad pokazala dobro, dalje ćemo vidjeti. U pitanju je bež sjena sa sitnim šimerom. Pored nje su tri olovke, crvena Artdeco Soft Lip Liner 75 koja je odlična i žao mi je što ranije nisam probala njihove olovke za usne, Essence tamno crvena 08 Red Blush koju jako često koristim i iznenadila sam se koliko je mekana i dobra (nije premekana i savršeno ocrtava usne), za smiješnu cijenu od čini mi se 3KM i Revelique Glitter Eye Pencil 10 black, koja je kao što joj ime kaže crna olovka za oči sa šljokicama, ali ne mogu vam reći ništa više jer je nisam isprobala. U sredini se još vidi Catrice Intensif' Eye sjena 030 Vanilla Sky Ride (primjećujete da pola proizvoda u nazivu ima vanila?:)) koja se za sada pokazala odlično, nisam ranije probala ove njihove pečene sjene, sad ću ih kupiti još. Nijansa je bež prošarana zlatnom i može se koristiti suha ili vlažna, zavisno od toga kakav efekat želite. Obožavam ovakve pečene sjene koje nisu pretvrde a opet se ne osipaju kao praškaste.


Na redu je Rimmel Kate ruž u nijansi 111 Kiss of Life koji još nisam stigla da nosim jer ne skidam jedan drugi ruž recimo slične nijanse:) Essence maskare Get Big Lashes sam kupila obje za nešto malo više od 5KM, vidjećemo kako će se pokazati. Essence pigment iz Twighlit edicije 04 Edward's Love  jedva čekam da probam, planirala sam ga ukombinovati u neki novogodišnji look. Rumenilo je Catrice 030 Love&Peach, obožavam njihova rumenila, i mislim da su najbolji izbor što se tiče jeftinijih brendova, ne truse se, traju dugo i na mom mješovitom licu, mekana su, i zaista morate imati bar jedno.

Ostala sam na dvije maske za kosu koje su pri kraju, pa sam se odlučila za ovu Loreal Elseve Color-Vive koju odavno nisam koristila, ne znam jesu li mijenjali formulu. Sa desne strane je Maybelline Master duo ajlajner koji sam morala imati, i jako sam pogriješila. Naime ovaj ajlajner ima recimo kuglicu na vrhu koja navodno omogućava iscrtavanje tankih i debelih linija zavisno kako ga okrenete, međutim to je glupost, ne znam kako drugačije da se izrazim a da vam opišem. Ajlajner stavljam bar jedno 15 godina i znam kako izgleda i kako se nanosi ako je dobar. Ovaj se razliva, nije dovoljno prigmentovan, previše je tečan i vodenast, linije su neprecizne, nemoguće ga je izviti, briše se iz unutrašnjeg dijela kapka nakon 2 sata, jednostavno katastrofa, jako sam razočarana, ovo je loš proizvod sa odličnim marketingom.

Ispod njega je Alverde set putera za tijelo u tri božićna mirisa, probala sam ih sve po jednom, mirišu božanstveno-prvi na brusnicu i čokoladu, drugi na vaniliju, treći na jabuke sa cimetom. Razmazuju se solidno. Jako volim ova mala pakovanja koja mogu nositi na put i koja mi sigurno neće dosaditi.


I na kraju sam još kupila Essence sjene iz Metal Glam kolekcije čije tačne nijanse ne vidim jer je preko bila zalijepljena zaštita, pa sam pocijepala papir skidajući je, ali našla sam da su u pitanju 08 i 04. Jako mi je žao što je ovaj sjaj koji vidite samo površinski, a šta se krije ispod to ćemo vidjeti. Kod ove desne je neko već vidio, umačući bezobrazno svoj prstić u sjenu koja nije tester, a to sam primijetila tek kad je bilo kasno. Drage žene, to što radite je u najmanju ruku nepristojno i drsko. To je kao da nekome gurnete prst u kafu ili tanjir, te proizvode će neko da plati, i ne mogu da shvatim šta je vama u glavama koje to radite.

Aura vještačke trepavice 05 Velvet Eye i 08 Bigger's Better sam zajedno sa prozirnim ljepilom kupila za Novu godinu, i ne vjerujem da ću ih probavati prije, mada bih možda i trebala jer ranije nisam koristila njihove trepavice. Essence Colour Arts bazu sam kupila radi onog pigmenta, ali možda će funkcionisati i sa drugim bazama, vidjećemo i to. Roberto Cavalli Nero Assoluto sam već neko vrijeme mjerkala, i konačno se odlučila. Ovo je tipičan miris kakve ja volim, mada mu postojanost nije jača strana što me iznenadilo. Srećom pakovanje je od 75ml pa ću da ga trošim bez štednje. Maske za lice sam kupila u Mulleru, prva je Merz maska za čišćenje kože sa bijelom glinom i cinkom, druga je Schaebenes koju jedva čekam da probam, a namijenjena je području oko očiju i usana i sadrži Q10, ulje jojobe i hamamelis, a treća je hedonistička Montagne Jeunesse čokoladna maska za čišćenje pora. Nažalost, uopšte nisam imala vremena da uživam u njima, osim ove Merz koje sam potrošila pola jer je pakovanje za dvije upotrebe i odlična je, uopšte ne isušuje kožu a solidno je čisti. Aveo Vanille losion za tijelo je još jedna vanilijica iz Mullera koja divno miriše i dobro se razmazuje. Za kraj sam ostavila nešto što sam dugo željela-Revlon Colorstay puder za masnu i mješovitu kožu u nijasni 180 sand beige koji je toliko dobar da će dobiti posebnu recenziju. Svi hvalospjevi o ovom puderu su potpuno opravdani i žao mi je što ga nisam kupila ranije, jedan od razloga je i taj što Revlona nema u Banjaluci. Šećer na kraju ili višnja na šlag kako kaže Balašević je savršeni Revlon ruž 440 Cherries in the snow koji ne skidam i koji je najbolji crveno-malinasti ruž koji sam ikada probala. Divno se nanosi, ravnomjerno se skida i ostaje kao lip stain na usnama, i perfektno odgovara mom tenu.

Eto, ja sam se umorila kuckajući ali nadam se da je vrijedilo, napišite mi šta vas zanima od ovih proizvoda, a ja javno obećavam da neću kupovati kozmetiku naredna dva mjeseca:)

:*

23 коментара:

  1. Ja bas volim Maybelline eyeliner,izmuckam ga dobro pa pigmetacija bude super. A opet Revlon Colorstay meni nikako ne pase. Mislim da je zato jer sam fulala podton.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ga mućkala svaki put, ima on i kuglicu, ali nije problem samo pigmentacija, već mi se i razliva, jednostavno gori ajlajner nisam probala. što se pudera tiče baš mi je žao, meni je super:)

      Избриши
  2. Mmmmmmm toliko toga :) vannila and ice cream, imala sam piling i losion, najljepsi od svih :) Super si se pocastila, pravo praznicki :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupiću i piling i kremu za ruke, losion ne smijem imam ih 10:) Ja sam sama sebi Djed Mraz:DDD

      Избриши
  3. JAo moram i ja da ima taj revlon ruz. I ja sam nedavno nabavila CS puder u istoj nijansi i isto mi je divan. Svasta nesto mi se svidja osim onih get big lashes maskati. Imala sam onu crnu i bila je preodvratna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo i Nina Nikolina iznad kaže da je maskara bezveze, to sam kupila impulsivno, ali nema veze, baciću ih ako ne budu valjale, to je ono kad kupuješ kozmetiku kao žvake jer je jeftina:D CS je fenomenalan, nikad mi puder nije bolje stajao na licu, fantazija, svako jutro jedva cekam da se sminkam:)

      Избриши
  4. Анониман13. 12. 2013. 09:20:00

    mene zanima maska za kosu :-) Super ti je blog! :-* poZZ

    ОдговориИзбриши
  5. Samo se časti, sama sebi najbolje ćeš ugoditi :D A Revlon je pravi, pravi ljepotan!

    ОдговориИзбриши
  6. Essence senka ima taj površinski sloj, međutim, iako kasnije toga nema više, senka ima šljokice u svom sastavu i odlična je, imam baš tu sampanjac.
    Nadam se da će ti te maskare biti dobre :). A prilično si se ponovila. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pretpostavila sam da imaš, potpuno je tvoja boja:) Kažu cure iznad da maskare ne valjaju ali vidjećemo:)

      Избриши
  7. Joj Daco, sve je super, osim tih Essence maskara. Mozda ce tebi biti dobre ali meni su katastrofa:(

    ОдговориИзбриши
  8. Volim New In postove. Dopada mi se I love...i ja cu ih sutra kupiti, kao i kupka, ruže i sijenke!

    ОдговориИзбриши
  9. Očekujem recenziju za Loreal Color Vive :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Još jedna djevojka je tražila, biće u januaru post o oporavku kose i ovom pakovanju kad ga testiram:)

      Избриши
  10. Анониман14. 12. 2013. 13:00:00

    Divni noviteti :) Mene zanima gdje u BL ima da se kupi Aura?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je pitanje svih pitanja:) Jako su zastupljeni na blogovima, i imaju fantastičnih proizvoda, ali nažalost ih je teško naći. Jedini djelimično pun stalak koji su opet dopunili sam našla u apoteci Kalenić u Zenitu, sa desne vanjske strane prema tužilaštvu:) U apotekama tu i tamo ima lakova, mono sjena i nano ruževa:)

      Избриши
    2. Анониман14. 12. 2013. 14:32:00

      Hvala puno na odgovoru :)

      Избриши
  11. Prekrasni noviteti, sve bih ti ukrala::::::D

    ОдговориИзбриши