24. јануар 2014.

Avon Ultra Color ruž-Carnation

Danas vam pišem o ružu iz Avon Ultra Color kolekcije. Nijansa se zove Carnation što znači karanfil, ali ih nisam pronašla za ovo slikanje pa se ruž našao među drugim cvijećem:) Kupila sam ga prije dva mjeseca i platila 9.50KM, ali mislim da je kasnije bio 6.90KM, iako ga u trenutnom katalogu čini mi se nema. 


Ja jako volim recenzije Avon proizvoda jer ih kupujemo kataloški i nije ih moguće isprobati ako Avon dama nema testere, pa mi uvijek jako pomognu:)

Kao što vidite na sljedećoj slici, na dnu lijepog crnog pakovanja je naziv ruža. Inače, samo pakovanje je od sjajne plastike na kojoj ostaju otisci prstiju, ali je jako kvalitetno, lijepo se zatvara i ima Avon logo na sredini koji je ispisan na metalnom obruču pa nema šanse da će ambalaža promijeniti izgled ili da će se izbrisati natpis što mrzim kad se desi. 


 Nijansa je predivna roza koja uopšte nije napadna i super se uklapa uz gotovo sve, ja ga baš često nosim. Nanosi se kao san i dovoljno je jedno nanošenje da dobijete pravu boju, ne razmazuje se i ne ističe suhe dijelove usana. Na meni traje dva sata jer puno pričam i pijem puno vode, ali to je meni u redu za ovakav kremasti ruž. I to mu je, u stvari, i najbolji opis-kremast:)Vjerovatno ste do sad shvatile-ja ovaj ruž obožavam!


 Takođe mi se sviđa što na poklopcu ima otvor kroz koji se vidi ruž što pomaže kad imate više nijansi (ja imam još jednu-Wine With Everything).


 Ovako izgleda na ruci na dnevnom svjetlu:


 A ovako na usnama:


Imate li ijedan Avon ruž iz ove linije, i kako vam se sviđaju?

14 коментара:

  1. svidja mi se nijansa...mogla bih je i ja profurati :-D

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam jedan poklonila mami, i nikako da i sebi narucim jedan. Divna je boja i svidja mi se sto je jako hidratantan.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja mislim da bi tebi stajao savršeno, jer nije hladan, a i nije prenapadan za punije usne. Ja nikako da naručim još onaj Red 2000 jer imam tri crvena pa mislim da će biti previše:)

    ОдговориИзбриши
  4. Imam 3 ruza iz ove kolekcije i bas mi se svidjaju, narucicu jos koju nijansu sigurno, mozda bude bila i ova, skroz je "moja" boja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divni su, ja najviše volim ove kremaste ruževe koji nemaju nikakve šljokice i slično:) Volim i mat ali ipak mi isuše usne.

      Избриши
  5. Predivna nijansa i stoji ti genijalno.

    Ja jako volim Avon ruževe, taman sam naručila dva komada :)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман25. 1. 2014. 15:48:00

    Predivan je. Ja imam jedan njihov Color trend i jedan Hydrocolor Absolute, jedve čekam da mi stignu još dva naručena. ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam samo ova dva Ultra Color, razmišljam da naručim i ovaj novi bar jedan, pošto sam ovima prezadovoljna.

      Избриши
  7. Одговори
    1. Jeste:) Non stop ga nosim, postoji šansa da ovaj ruž zaista potrošim do kraja:D

      Избриши
  8. Mogl bih i ja probati tu nijansu, dobro izgleda.

    ОдговориИзбриши