10. април 2014.

Prazno #7

Evo još jednog posta o potrošenim proizvodima, nisam ga imala preko mjesec dana, mora da ste se zabrinule da ništa ne trošim:)


Prvi je Afrodita šampon od bijelog luka protiv ispadanja kose o kojem više možete pročitati OVDJE. Šampon je fenomenalan i čim sam prestala da ga koristim kosa mi je opet počela pojačano opadati, ali ne mogu odmah da ga ponovo kupim baš mije dosadio, mada izgleda da neću smjeti predugo čekati. 
Balea Sternen schweif gel za tuširanje je LE, i jako mi se svidio miris, i nisam promijenila mišljene do kraja, a često mi se desi da mi ovo neobični mirisi koji ne mirišu na vaniliju, badem, kokos ili nešto tako brzo dosade, ovaj nije. Nažalost isti se ne zadržava dugo, a i gel mi malo isušuje kožu, rekla sam već da mi se to dešava sa Balea gelovima u zadnje vrijeme, vjerovatno i jer je bilo hladno i tuširala sam se jako toplom vodom i nosila zimske stvari pa je sve doprinijelo, sada malo odmaram od njih, ali kupila bih ga ponovo.
Balea Caribbean Dreams gel za brijanje je divan, odlično omekša kožu i jako olakšava brijanje nogu, plus je što se jako gust i ne možete ni jedno mjesto promašiti, divno miriše i nisam primijetila da mi dodatno isušuje kožu. Inače volim gotovo sve ove gelove, osim onog Nature, taj je rijedak, smrducka i ne sviđa mi se.
Nivea long repair "prskalicu" sam odavno kupila i prskala je još i ljetos na bazenu, ovo je po mom mišljenu najbolja prskalica koja se može kupiti kod nas (a probala sam ih bezbroj jer ih i moj frizer koristi-Schwarzkopf, Joico, Lakme, Revlon razne, Loreal, Loreal professional, Indola, Gliss...). Inače mi ne odgovaraju Nivea proizvodi za kosu osim ove Long Repair linije, a ovo je fenomenalno. Jako omekšava kosu i zaglađuje suhe krajeve, pomaže pri raščešljavanju, divno i intenzivno miriše, malo oteža kosu što meni odgovara, i jedina mana joj je što se kosa malo brže masti ali se može pripisati i tome što sam znala da pretjeram. Bez obzira na moje pretjerivanje trajala mi je jako dugo uz korištenje dva put sedmično. Od srca preporučujem, posebno za bazen ili more kad je možete prskati svaki čas, bar malo će spriječiti štetu koju vam sunce može izazvati, a može i to veliku.
Balea gel za kosu u ovom mini pakovanju kupim tu i tamo da smirim dlačice oko ušiju kad vežem rep, ništa spektakularno, gel kao gel sa srednjim učvršćivanjem, ne koristim ga na velikoj površini kose, ali mi je ok.
Mixa micelarna-eh, zaista ne znam šta da vam kažem, ja sam Lorealom bila oduševljena, sviđa mi se i Garnier, ali to je meni sve tu negdje pa tako i ova, minus ima zbog pakovanja koje je meni ružnjikavo i pumpica mi manje odgovara od otvora, a mislila sam da će biti obrnuto, i jako je skupa u odnosu na Garnier, jer ima 200ml i košta oko 12KM, a Garnier ima 400ml i košta ispod 10KM. Meni micelarne više nisu neki fetiš kao kad sam ih otkrila, sve mi rade posao, i sad se vodim isključivo cijenom. Iskreno ne vidim neku dramatičnu razliku među njima kao što se piše.


Vichy Idealia tester BB kreme je bez konkurencije nešto najgore što sam stavila na lice u zadnjih 5 godina, i to od njih nisam očekivala. Nijansa medium je roskasta, ne razmazuje se jednolično, oksidira, topi se i jednostavno je grozna, sklizne sa lica nakon pola sata, ali zato masan sjaj i fleke ostanu. Nikako nije za mješovitu i masnu kožu, a načitala sam se hvalospjeva, ja ne mogu da vjerujem, meni je užasna, a rijetko mi je šta užasno.
Byphasse gel za tuširanje je odličan, nježan, blagog ali lijepog mirisa, divno pjeni, ne isušuje. Super je i kupiću ga ako ga nađen u CG.
U crnoj kutijici je bio tester Lush Ocean Salt pilinga, koji je možda malo pregrub za lice (probala tri puta, lice je bilo super, ali se nisam više usudila jer miriše na koktel i jako je grub), ali za tijelo bi bio savršen jer ja volim grublje pilinge za tijelo. Kupujem ga prvom prilikom.
O Revlon colorstay puderu ste više mogle pročitati u OVOM postu, i po meni je pored Bourjois Flower Perfection najbolji puder srednjeg ranga koji možete kupiti.
Dove Purely pampering gel za tuširanje je božanstven kao i svi njihovi, savršen miris i njega, ne isušuje, miris se zadržava na koži znatno duže od Balee.5+
Alverde maslac za tijelo iz LE pakovanja od tri sa mirisom cimeta i jabuke je ok što se njege tiče, jako je hidratantan, ali sporo upija i meni je miris bio grozan, ni c od cimeta već mi je mirisao na nešto kiselo.
Radox gel za tuširanje sam kupila jer je bio jeftin da ga nosim u teretanu, ali se ispostavio kao super. Pakovanje mi se ne sviđa ali gel jako lijepo miriše, ne miriše vještački i solidno pjeni. Nisu mi generalno privlačni njihovi gelovi pa ne znam hoću li probati još neki, mislim da je do pakovanja.
Avon Ultra Sexy Body Souffle-prava poslastica, i ne kažem to jer sam ga dobila od Avona, već je predivan. U pitanju je jako lagana krema sa sitnim sedefom koji se ne primijeti na koži, savršeno se upija u trenu i miriše divno, njeguje odlično, kupila bih ga odmah ali ne mogu da ga nađem u katalogu i ne znam hoće li ga biti više, bio je u setu sa parfemom i još nečim, samostalno se ne sjećam da sam ga vidjela. Odličan.


Rexona roll on je jedan od boljih, često ih koristim i prezadovoljna sam, lijepo miriše i sprečava neugodne mirise, ne ostavlja tragove na odjeći i kupiću ga ponovo.
O Mac Blot puderu u kamenu sam vam već pisala OVDJE,i ponovo čekam da mi stigne novi iduće sedmice i radujem se kao dijete. Ovo je najbolji puder u kamenu za masnu kožu i tačka.
Artdeco baza za sjene mi je trajala jako dugo, sad sam je zamijenila Avonovom. Jako se lijepo nanosi ali ima neki blagi šimer koji nekima može smetati, savršeno drži sjene na mjestu i tu nema dileme, uvijek su mi sjene bile kao tek nanesene, međutim nije baš savršena za blendanje određenih tamnijih mat sjena, ali ne svih. Dosadila mi je i samo zato je neću sad ponovo kupiti.
Bellaoggi maskara je jedna od boljih koje sam probala u zadnje vrijeme, daje odličan volumen ali i razdvaja trepavice, ne kruni se ispod očiju (jako to mrzim) i odlična je, ali naravno nama nedostupna, ali naći ću je u Crnoj Gori nadam se:)

To je to, nadam se da sam vam bar malo pomogla u vezi nekih proizvoda, jeste li probale nešto od ovoga?


10 коментара:

  1. Divim vam se kad vidim ovakvu hrpicu :) Ja sakupljam, sakupljam pa na kraju baci %) Probaj Alverde sa ekstraktom piva protiv opadanja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zasto bacis, ja imam jednu posebnu kesicu gdje stavljam sve sto potrosim, bas nije problem, i divan je osjecaj sve baciti odjednom. Nisam primijetila taj Alverde, pogledacu, bilo bi super da malo nadjem zamjenu za Afroditu:)

      Избриши
  2. Koristim afroditin sampon, odlican je. Probala sam i mixinu miceralnu, bila mi je uzasna, nije mi izazvala bubuljice, ali me je koza uvek svrbela posle nje, tako da sam prestala da je koristim. Artdeco bazu svi zivi hvale, ali ja koristim avon-ovu i prezadovoljna sam.
    ps. Blog je super, tek sam od pre nekoliko dana pocela da ga pratim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni Mixa nije bila uzasna, ali nista spektakularno s obzirom koliko hvalospjeva sam pročitala na blogovima. I Avon baza je odlična, meni je trenutno bolja od Artdeco. Hvala:)

      Избриши
  3. Nivea Long Repair masku sam nedavno dobila i oduševila sam se ... toliko je dobra WoW ... svakako ću i sprej imati na umu.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман12. 4. 2014. 23:17:00

    Meni je Mixa micelarna odlicna(koristim drugu bocu),kao i Balein gel za brijanje i Dove gel,ali sa ovim Afroditinim samponom nemam lepo iskustvo,posle pranja mi je kosa bila kruta i nikakva,kao slama,tako da sam ga prosledila dalje.I ja od skoro pratim tvoj blog,super je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Afrodita sampon ostavlja kosu krutom nakon ispiranja, sva se zdrveni, zato sto nema silikona, to je činjenica, ali ja uvijek koristim masku i ulje ili serum nakon pranja, meni se sviđa zato što mi je kosa duplo manje opadala dok sam ga koristila, a da će poslije njega kosa biti kao svila to nikako:) Hvala:)

      Избриши
  5. Joj što si bila vrijedna :D Mixa micelarna je meni super iako je baš nespretna ta pumpica :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, a pumpicu mnoge hvale da je praktičnija, meni je takođe bezveze, izađe previše micelarne i pršće:/

      Избриши