8. јул 2014.

Prazno 9 (+moji utisci o čak 9 gelova za tuširanje) :)

Predugo vam nisam pisala o proizvodima koje sam potrošila, pa vas sad čeka dug post, jer sam potrošila sve ovo sa slike. Pri kraju mi je i jedan ruž ali nije se potrošio do ovog posta, ali sam jako sretna da se tako nešto desilo, jer ne pamtim kad sam potrošila ruž, ali zato gelove za tuširanje trošim nemilice, stvarno mi se čini da pretjerujem, nekome gel traje i po mjesec dana, stalno se pitam kako:)

Balea After Sun Dusche gel za tuširanje poslije sunčanja sam kupila davno dok još nije bilo sunčanih dana jer me podsjećao na ljeto. U početku mi se sviđao, ali mi se poslije smučio miris koji me podsjeća na kreme za samotamnjenje i jeftinije losione za sunčanje. Dobra strana je što ovaj ne isušuje i što dobro pjeni kao i svi njihovi gelovi.
Garnier micelarna mi je trajala baš dugo, tri puta duže od na primjer Lorealove. Jako sam zadovoljna njome i meni su sve micelarne osim jedne dobre (o toj jednoj u nekom budućem postu), skida mi šminku, čak i malo težu, ne iritira lice i oči-meni super. Priznajem da između ove i Loreal nisam primijetila nikakvu razliku, ako neka od vas jeste, voljela bih da mi napiše u komentarima:)



Essence I Love Extreme Crazy Volume maskara je definitivno jedna od najboljih jeftinijih maskara i preporučujem vam da probate. Nije ni suha ni tečna, četkica je ogromna, debela, duguljasta i gumena i daje super volumen. Ja volim tako pigmentovane maskare koje baš promijene trepavice i daju volumen i gustoću, pa ako i vi volite isto, obavezno probajte. Traje mi jako dugo, po 3-4 mjeseca što je meni super, jer ja maskaru nekad nanosim i dva puta dnevno i rijetko rotiram više od dvije tako da ih brzo trošim.
Yves Rocher roll on dezodorans sa cvijetom indijskog pamuka-kupila sam ga jer ne sadrži aluminijum hlorohidrat, međutim u početku mi je bio grozan. Uopšte nije bilo razlike kad ga nanesem ili ne, i uopšte me nije štitio od znojenja. Kasnije sam shvatila da i nije toliko loš jer sam se u tom periodu pojačano znojila, ali me ipak nije oduševio jer sam navikla na daleko jače dezodoranse. Miriše lijepo, ali je ljepljiv i predugo se suši, tako da ima za mene više mana nego prednosti.

Afrodita gel proitv celulita Pitaya-e ovo će biti tešlko opisati:) Prvo, ja ne vjerujem da vam kreme i gelovi mogu pomoći da se potpuno riješite celulita. Ja sam ga koristila da bih malo ublažila izgled svog, jer celulita nemam puno, i to što imam je samo na zadnjoj loži i ne proteže se do koljena. Nakon što sam vidjela rezultate nakon profesionalne masaže kod drugarice, kojoj se celulit smanjio za 90% vjerujem samo u to i namjeravam i ja uraditi bar jedan ciklus. Ovi Afrodita gelovi (probala sam sve njihove) će vam pomoći da se celulit manje vidi (neće ga uništiti), koža će izgledati zategnutije i glađe i ako tražite nešto takvo onda su ovo pored Eveline i onog nepodnošljivog Krauterhof od kojeg gorite za mene najbolji gelovi. Ovaj gel takođe obećava smanjene obima, ali nisam mjerila obim prije i nakon korištenja pa vam o tome ne mogu puno reći, mada sam skeptična, i to jako. Miriše mentolasto, ekspresno se upija i pomalo hladi, ali to nije ništa neprijatno.


Fa Creme&Oil gel za tuširanje Cacao Butter&Coco Oil-obožavam ovaj gel. Miriše savršeno, na slatkiše, pjeni savršeno, miris se zadržava na koži koji sat, ne isušuje-ma fantastičan, kupiću ga nekad ponovo:)
Nivea Powder Touch roll on anti perspirant je bio baš ugodno iznenađenje. Meni Nivea dezodoransi u spreju rijetko odgovaraju jer ne štite dovoljno i vremenom mijenjaju miris, ali ovaj roll on je odličan. Brzo se upija, ne ostavlja nikakve tragove na odjeći iako je bijel, odlično štiti što je meni važno jer često provedem i po 12 sati van kuće i divno blago miriše. 
Le petit Marseillais gel za tuširanje sa bijelom breskvom i nektarinom-ovo je kao što znate nov brend na našem tržištu pa sam morala da ga probam, posebno jer je pakovanje baš preslatko i razlikuje se od većine drugih. Gel miriše lijepo, ali malo sintetički, dobro pjeni, ali malo isušuje, a moja koža je normalna. Sve u svemu, nije loše i mislim probati i druge mirise, ali nije spektakularan i mislim da bi mogao da isušuje suhu kožu.


Balea Glatt+Glanz šampon za ravnanje i sjaj kose je odličan, a jeftin. Cijela ova Balea professional linija šampona je bez silikona, a moja kosa se preporodila otkad koristim takve šampone pa vam preporučujem da probate ovaj ili neki sličan. Jedino što sam primijetila je da mi malo oteža kosu, ali zaista da i sjaj.
Ovi Yves Rocher Jardins du Monde gelovi za tuširanje su mi velika ljubav. Savršene su gustine i savršeno pjene, miris se zadržava na koži i ni mrvicu me koža ne zateže nakon tuširanja. Prvi miriše na kafu iz Brazila i baš je poseban jer nisam naišla ni na jedan gel koji slično miriše, preporučujem svima koji vole kafu kao ja. Drugi je sa mirisom badema iz Kalifornije, ali mi se ovaj miris nije svidio jer je pretežak i miriše na sredstva za čišćenja, neko manje kritičan će reći na marcipan, ali meni je grozan.

Davidoff Cool Water parfem Into the Ocean-sa originalnom verzijom ovog parfema sam se srela još prije desetak godina i od tad ga volim. Divan ljetni parfem koji asocira na more i bazen, obavezno probajte. Neočekivano je trajan. Ova ograničena serija se donekle razlikuje od originalne ali je u suštini sličan. Ovi parfemi često budu na akcijama u CM-u, ovaj sam platila samo 40KM.
Kad smo kod tih nota koje podsjećaju na vodu i more tu je i najbolji gel za tuširanje iz te kategorije Afrodita Mineral Water-sve koje me pratite znate da Afroditu obožavam, i sa ovim gelom nije ništa drugačije. Savršen je za ljetne dane, sadrži i sitna piling zrnca ali se ne osjete pretjerano, savršen je po svim pitanjima i sigurno ću ga kupiti opet kao i sve gelove iz ove najnovije Afrodita linije.
Nastavljamo sa gelovim sa tuširanje i ovdje već uviđate da imam ozbiljan problem, ali evo da kažem nešto u svoju odbranu, većina ovih gelova je bila načeta i trošila sam ih uporedo mjesecima:)
Balea Mango Mambo je iz nove ograničene serije za ovo ljeto, imate još sa mirisom lubenice i karambole, kao i losione za tijelo i gel za pranje ruku. Miris je divan voćni, ali je gel rijedak i taj miris se ne zadržava dugo na koži, iako odlično pjeni, Već par puta sam rekla da od ovih Balea gelova više ni ne očekujem.
Fa yoghurt Vanilla and Honey gel može da parira onom Fa koji sam spomenula iznad-miriše na vaniliju i med kako mu i ime kaže, nimalo sintetički, odličan mi je po svim kriterijuima i kupiću ga ponovo kad se malo poželim. Ipak mi nije baš za ove vrele ljetne dane.

I stižemo tako do posljednjeg gela za tuširanje za danas-novi Nivea Pure Fresh koji miriše pomalo na muški parfem i čiji me miris podsjeća na ovaj Afrodita Mineral Water. Dugo nisam koristila Nivea gelove, ali ih trenutno imam čak 4 u opticaju i podsjetila sam se zašto su toliko popularni. Za sve koje ste iz Banjaluke trenutno su na sniženju u Zoki komercu i koštaju samo 3KM.

O Garnier Neo dezodoransu sam već pisala u OVOM postu,bio je to soft cotton, i bila sam oduševljena, međutim ovaj friuty flower me baš razočarao jer sam očekivala razliku samo u mirisu. Prebrzo se potrošio, nakon nanošenja su ostajale naslage na čepu, i nije štitio ni približno kao prethodni, zaista ne shvatam u čemu je stvar, voljela bih da podijelite svoja iskustva sa mnom, nevjerovatno mi je da su dva proizvoda koja se razlikuju samo u mirisu tako različita. 
I na kraju još par riječi o Fa Cream &Oil tečnom sapunu silk&magnolia-ovo je jedan od tečnih sapuna koji mi najljepše mirišu i taj miris se baš osjeti na rukama. Ne isušuje ih i odlično pjeni, kupiću ga sigurno ponovo.


Nadam se da vam ovo nije bilo previše, i obećavam da ću u budućnosti češće pisati ovakve postove da se ne bi nakupilo ovoliko proizvoda. Jeste li probale išta od ovoga i kakvi su vam utisci?

12 коментара:

  1. Анониман9. 7. 2014. 11:52:00

    Imam i ja LPM gel, baš taj s breskvom i nije mi se baš svidio, preobičan mi je dok Yves Rocher gelove obožavam, i meni su najdraži od kave i pamuka!
    :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Digla se velika pompa oko LPM gelova kad su se pojavili, i iako je pakovanje preslatko, meni ovaj gel nije ništa posebno. Moguće da ovaj miris nije za mene, pa ću probati još neki za svaki slučaj. Yves Rocher su predivni, imala sam i taj pamuk, takav je i ovaj dezodorans. Imala sam još i organsku vaniliju, ali nije iz ove linije, pisala sam o njemu u nekom od ovakvih postova:)

      Избриши
  2. Ove Essence I Love Extreme maskare su odlične.Ja imam maskaru iz ove kolekcije,samo što je crna ambalaža i baš sam zadovoljna sa obzirom na cijenu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čini mi se da se ta crna prva pojavila, i znam da mi je bila super. Ostale njihove maskare mi baš ne odgovaraju, te dvije su odlične.

      Избриши
  3. A mislila da sam ja manijak u trošenju tuširalica :D Drago mi je što nisam jedina :P YR volim jako :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znači ima nas još:D dobro je znati:D YR su mi divni, osim ovog badem mirisa. Jako mi je žao što ih nema kod nas u Banjaluci, pa se snalazim kako znam, ali gdje god odem vratim se sa nečim od YR:) U Švedskoj sam se razbolila u njihovoj prodavnici, a na sve to dijele testere koji su pola uobičajene količine:)

      Избриши
  4. Анониман9. 7. 2014. 16:26:00

    volim ovu Essence maskaru, sve što si rekla stvarno se slažem :D nisam ju dugo kupila, mogla bi obnoviti kupnju :D
    Garnier Micelarnu imam u planu kupiti, kada potrošim sve proizvode za šminkanje. kojih se nagomilalo :D
    Yves Rocher gelovi za tuširanje me svi mame :D

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман10. 7. 2014. 14:09:00

    Delim tvoje misljenje u vezi sa roze Essence maskarom,stvarno je odlicna,ali Garnier micelarna mi je bas lose skidala sminku,nikako mi nije odgovarala. LPM sa nektarinom mi je dobar i prija mojoj kozi,jedina zamerka ide tome sto je redak pa se vise i brze trosi. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Garnier micelarna bila skroz ok, ne znam u čemu je stvar, možda nisam očekivala previše, možda si ti probala i neke bolje pa ti zato nije ispunila očekivanja (ja sam probala samo Biodermu, Avene, Loreal, Garnier, Mixa i Afroditu). LPM mi je ne znam ni sama, nekako sintetički, i jeste rijedak slažem se i to, ali probaću još neki, možda onaj vanilija ili mlijeko:)

      Избриши
  6. Meni je ova Essence maskara nesto najbolje ikada :)

    ОдговориИзбриши
  7. Imala sam taj Yves Rocher Jardins du Monde koji miriše na kavu i miris je preeeeedobar, došlo mi je da ga popijem a ne da se tuširam njim XD
    I volim Fa gelove za tuširanje :)

    ОдговориИзбриши