16. септембар 2014.

NYX Butter lipstick ruževi za usne-nijanse Taffy, Pops i Fun Size




Iako se NYX ruževi, nažalost, ne mogu kupiti kod nas, odlučila sam da vam napišem nešto više o njima jer NYX kozmetiku obožavam i mislim da ima super odnos cijene i kvaliteta, a i da pomognem možda curama iz država u okruženju kojima je NYX dostupan. Meni najbliža njihova prodavnica je u Bijeljini, ali mogu se naručiti i OVDJE, iako ne znam ima li ih trenutno, a primijetila sam i OVU stranicu na FB, ali se ograđujem jer preko njih nisam naručivala.

Butter Lipstick ruževi dolaze u 22 nijanse, i ja sam se jedva odlučila za ove tri. Kupljeni su u Budvi, i ne znam cijenu jer sam ih dobila na poklon. Pakovanja su kao što vidite prelijepa i olakšavaju snalaženje ako imate više ruževa, međutim, slova sa ambalaže se brišu vremenom. Svaki ruž ima 4,5 grama, rok trajanja im je 12 mjeseci nakon otvaranja i kao i ostali NYX proizvodi nisu testirani na životinjama. Ruževi imaju neki jako blagi miris koji ispari odmah po nanošenju.





Prvo ću vam pokazati kako sve tri nijanse izgledaju na ruci (slikano napolju):


Taffy, Fun Size, Pops
(slikano u sobi na dnevnom svjetlu):
Taffy, Fun Size, Pops

Svi ruževi su jako kremasti i lijepo se nanose, mada se pigmentacija razlikuje od nijanse do nijanse.
Taffy mi je kao što pretpostavljate najdraži, iako sam se dvoumila da li da ga naručim jer imam mnogo sličnih nijansi, ali nisam se pokajala. U pitanju je nježnija roza koja na meni vuče na neonsku i čini mi se da ima plave u sebi, ali nisam sigurna, nisam stručnjak za to. Pigmentacija je srednja i potrebna su dva sloja da bi se dobila prava boja. Ruž je jako kremast i divno se nanosi i divan je na usanama, ali će otkriti sve suhe djeliće ako ih slučajno imate, ili niste ni znale da ih imate. Dakle za ove ruževe vam usne moraju biti savršeno mekane i ni malo ispucale. Trajnost na usnama mu je neka 2 sata što je ok za ovakav ruž (uz piće i priču, mislim ja drugačije i ne znam, nikad mi se ne desi da samo ćutim i trepćem satima, mada možda ne bi bilo loše) :D




Pops je potpuno drugačiji nego na swatchevima, ja sam zamišljala nešto totalno drugo, ali eto. Ovaj je ruž na mojim usnama nešto između "boje mesa" i smeđe i meni ovakve nijanse i ne stoje, ili jednostavno nisam navikla da ih nosim. Pigmentacija je za nijansu bolja nego kod Taffy ali i dalje su potrebna dva sloja za punu boju. Sve ostalo važi kao i za Taffy.




Fun size me je takođe iznenadio u odnosu na desetine swatcheva koje sam pogledala, ovaj je ruž u stvari providan, i ne pruža potpuno prekrivanje, mene podsjeća na balzame u boji. Jako ističe suhe dijelove na usnama, međutim ako su vam usne u dobrom stanju, ovo bi mogao biti idealan ruž za svaki dan i uz svaku šminku.





Sve u svemu, jako su mi simpatični ovi ruževi i Taffy i Fun size non stop nosim, ne mislim da nema boljih, ali su upravo ono što im ime i pakovanje sugerišu
-kremasti ruževi veselih boja:)

3 коментара:

  1. Ka sam bas ovih dana razmisljala da kupim jedan butter karmin :) po meni ti najbolje stoji pops :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima baš nijansi za svakoga, ja možda sad ne bih izabrala ove. Slika za Pops je najbolja, ali daću mu svakako šansu, možda nisam navikla na ovakve ruževe:)

      Избриши