5. децембар 2014.

Insight maska za oštećenu kosu (Damaged hair)-Preporuka

Ovu masku sam mjerkala mjesecima, još od kad sam je prvi put vidjela u Alexandar cosmetics u Bijeljini. Napokon sam je dobila, i sad mi je žao što nisam odmah nabavila  i šampon, mada izgleda da će od sada ovi proizvodi biti dostupni i kod nas, ali neću ništa definitivno da tvrdim dok se ne uvjerim.
Maska dolazi u pakovanju od 500ml, ali cijenu ne  mogu da vam tačno navedem jer je nisam ja platila, ali mislim da je negdje oko 10KM.

Namijenjenja je oštećenoj kosi, ali iako to moja više nije, sklona sam kupovini takvih maski jer nikako ne mogu da škode, a mojoj kosi jako odgovaraju jer su to proteinske maske i maske na bazi ulja koje su namjenjene intenzivnom oporavku ali i intenzivnoj njezi.
O svojoj kosi sam vam već pisala u par navrata, ali nikako da ispunim obećanje i slikam je sada, nikako mi vrijeme ne ide u prilog, ali obećavam da ću vam uslikati kako izgleda, da se i same uvjerite da nekada plava i beživotna metla može da se dovede u red:)


Sadrži ekstrakt organskih pšeničnih klica, arganovo ulje, puter od masline i rižino ulje, kao i mnogo drugih ulja, ne znam koliko možete da vidite sastav, i ne sadrži mineralna ulja, parabene, boje, silikone ni alergene.
Slikone u maskama inače ne izbjegavam i znalo se desiti da takve maske ne prijaju mojoj kosi, ali ova je zaista fantastična i toplo je preporučujem svima, ali svima. Onima sa oštećenom kosom će pomoći da ublaže štetu, a onima sa normalnom i zdravom će pružiti dodatnu njegu.




Kako mi je kosa sada duža, uvijek imam osjećaj da će je maska otežati i slijepiti, međutim, poslije ove maske, kosa je mekana, sjajna i odlično se oblikuje. Ne otežava kosu i ne masti je dodatno što mi  je takođe važno. Miriše predivno, i srednje je gustine, u suštini je ne treba puno, ali ja malo i pretjeram jer je pakovanje ogromno. Inače postoji i dodatni zaštitni poklopac koji sam propustila da uslikam, a i to je dodadni plus.


Zaključak je da minusa nema, a to nije mala stvar i zato vam od srca preporučujem da probate ovu masku.
Ako ste već probale, pišite mi u komentarima:)

3 коментара: