24. фебруар 2015.

Avon Naturals losion za tijelo sa bobicama i shea maslacem

Mjesecima čekam da objavim ovaj post, i konačno je pravi trenutak:) Ovaj losion sam dobila od Avona još prošle godine i taman sam se spremila da objavim recenziju kad su ga izbacili iz kataloga. Naime, pojavio se u jednom katalogu i onda nije u narednih nekoliko i smatrala sam da recenzija neće imati nekog smisla jer ne možete da ga kupite. Sada se pojavio u najnovijem katalogu 03/2015 na strani 182 po cijeni od 4,90KM i to je na žalost posljednji put da se pojavljuje u brošuri.



Često mi se desi da mi se neki proizvod jako svidi, a onda ga vrlo brzo izbace iz prodaje, to mi se desilo i sa Avon Sexy kremom za tijelo koja je bila fenomenalna.
Losion dolazi u pakovanju od 150ml i već po ambalaži koja je meni divna se može naslutiti da se radi o "swirl" losionu, tj. losionu koji se sastoji iz dvije različite faze.U pitanju je ipak samo slika i ambalaža nije providna da bi se vidio taj efekat.


Evo i liste sastojaka:



A evo i losiona kad se tek istisne na ruku. Tekstura je savršena, odlično se razmazuje i ne ostavlja ni malo bijelih tragova, upija se u kožu i ostavlja je mekanom i mirisnom, a bonus su šljokice. Ne napadne, već one najljepše sitne šljokice koje super izgledaju na koži. Meni se ovaj losion toliko sviđa da sam ga nanosila i kada preko nosim npr.štrample pa nema šanse da se šljokice vide, ali ako ćete ga nanositi na otvorene dijelove tijela znajte da šljokice nisu ni najmanje diskretne.


Na ovoj slici se šljokice malo bolje vide:


Mirise ja inače ne znam baš najbolje da opisujem ali ovaj je divan i miriše na voćni kolač:)
Ako volite raskošne losione (koji bi vrlo vjerovatno odgovarao i suhoj koži) i šljokice obavezno probajte ovaj losion dok je još dostupan:)



4 коментара:

  1. Ja imam onaj drugi s vanilijom sto mirise na kolacice... isto ima sljokice i zadovoljna sam s njim... dodje mi samu sebe da pojedem! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Imam ga i jako mi se miris sviđa. Baš šteta što se više neće moći kupiti :/ imam i onaj od vanilije, ali taj mi ipak malo bolje miriše :)

    ОдговориИзбриши