16. мај 2015.

Catrice i Essence Noviteti #2



Hvala vam što pratite moj blog i u periodima kada nisam aktivna. Trenutno nemam dovoljno vremena da se posvetim pisanju i slikanju za blog na pravi način i to je jedini razlog zašto ne pišem. Malo mi je izlizano već ovo zahvaljivanje na početku svakog posta, ali trenutno je tako i od srca vam zahvaljujem.

Negdje krajem prošle godine kompanija Ovnak je prvi put spremila "paketiće" za blogerke i sad su nas iznenadili još jednom. Mnogo hvala i kompaniji Ovnak jer su mi poslali hrpu proizvoda i ovaj put bez ikakve obaveze i naloga šta, kad i koliko da pišem što je velika stvar i mnogo govori o njima. Primijetile ste već, ali nije nikad na odmet napomenuti još jednom, da ja na svom blogu pišem samo o onome o čemu želim i na način na koji želim, što naravno ne odgovara ovim kompanijama koje šalju kesicu proizvoda na hvalospjeve u roku od 7 dana. Zato i cijenim ovaj Ovnakov gest u ovolikoj mjeri.

Evo šta sam sve dobila:)

U pitanju su Essence i Catrice noviteti i ima tu svega, dobila sam uglavnom sve što sam i sama željela da probam, osim možda novi Essence bronzer, ali kupiću ga sama.


O Catrice mono sjenama sam već pisala mnogo puta, pisala sam i jednu posebnu recenziju koju možete pročitati OVDJE, i mislim da su najbolje sjene za oči koje možete kupiti kod nas za te pare. Dobila sam nijanse 900 Li - La Bamba i 910 My Mermint i jedva čekam da probam ovu prvu:) Tu je i Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara koju sam probala samo jednom za sad, ali testiraću je detaljno. Pored maskare je jedan od favorita iz ovog paketića, šteta što se na slici ne vidi dobro, ali to sam prekasno shvatila-olovka za oči Catrice Velvet Matt Smokey eyes pencil u nijansi 020 Avokhaki. Iako je boja jako neobična, neka maslinasta sa sitnim šimerom, ova olovka ostaje na kapcima 10 i više sati iako je mekana i san snova za nanošenje i mislila sam da će nestati za par sati. Probaću još nijansi i pišem vam o ovoj olovci. Dobila sam i Made to Stay inside eye kayal olovku za oči, ali je još uvijek nisam probala jer rijetko nosim crnu na unutrašnjem kapku.




Catrice Matt Mousse Make Up puder u pjeni, nijansa 025 Light Beige-e ovo je iznenađenje godine:) Mislila sam, ok, probaću i ovo eto čisto da probam, ali sigurno ne prekriva i sklizne sa lica za čas i srećom nisam bila u pravu. Već vam je jasno kakvo je moje mišljenje o ovom puderu, ali obećavam da ću napisati recenziju, a do tad vas sve sa mješovitom i masnom kožom molim da ga isprobate i apsolutno stojim iza toga da sam vas nagovorila i da se nećete pokajati:) Prime and Fine bazu za kapke još nisam probala, a Allround Coverstick korektor sam probala samo jednom jer po mom mišljenju nije namijenjen prekrivanju podočnjaka jer je presuh, a drugih većih nepravilnosti srećom trenutno nemam da bih mogla da ga testiram, ali drago mi je što sam ga dobila jer nemam ovakav korektor.

Ruž Luminous Lips u nijansi 120 Wood Rose Propose? nisam probala jer nekako u zadnje vrijeme ne koristim ruževe te vrste, a i boja je neobična, ali probaću pa šta bude:)

Od Catrice sam dobila i još jednu paleticu sjena pod nazivom Absolute Rose -010 Frankie Rose to Hollywood, i jako se veselim isprobavanju jer mi se paletica iz prethodnog paketa razbila. Tu su i tri laka, 2 su iz seta za nokte koje imaju efekat geliranih: Catrice Ultra Stay and Gel Shine: Base Coat Step 1 i Catrice Ultra Stay and Gel Shine: Top Coat Step 3 koje sam probala na nogama prije nego što sam opet stavila trajni lak i super su, kao i Essence koje ćete vidjeti dalje u postu, nokti zaista izgledaju kao gelirani. Tu je i Catrice Ultimate lak - 82 A Gallon of Melon koji je već otišao na poklon kolegici.




Sad su na redu Essence noviteti:

Dobila sam XXL nude sjajeve za usne u nijansama 01 Shy Beauty i 03 Taste the Sweets i iako rijetko koristim sjajeve zadnjih godina, moraću im dati šansu jer su boje predivne. Iz te kolekcije sam dobila i dva ruža Essence longlasting lipstick - 01 Wearing only a smile i 03 Come Naturally, ali se bojim iako izgledaju kao slatkiši da mi nijanse i neće baš stajati, vidjećemo kad ih još malo testiram. Mislim da bi idealna nude za mene bila negdje između ovih nijansi jer je jedna presvijetla, a druga pretamna za mene.

Dobila sam i rumenilo Silky Touch Blush u nijansi 90 summer dreaming i sjenu u nijansi 15 hazel me not!.



Essence Lash Princess maskaru sam već probala u onoj prvoj verziji koja mi se baš svidjela, ali ova False Lash Effect mi je mnogo bolja jer mi četkica više odgovara. Prethodna je bila neobična i uvijena, ova se sužava i može da dohvati sve trepavice u uglovima oka, nanesem je bukvalno za minut. Obavezno probajte!

Poslali su mi i Essence the gel nail polish base coat i top coat, te tri laka iz gel linije 25 prince charming, 04 our sweetest day i 114 ever young, probala sam ovaj zadnji, ali sam sebi ostavila i zeleni moraću ga probati kad skinem trajni, baš je posebna boja. Tu si i dva iz I love trends linije-07 hope for love i 05-pure soul. I na kraju sa dobila i Easy to Use tuš u olovci koji nisam dovoljno testirala da bih imala nešto važno da vam prenesem.


Jeste li probale nešto od ovoga i slažete li se da Catrice puder prvi dobije recenziju:)

6 коментара:

  1. Joj, koliko stvari:), moram probati onda taj Catrice puder, gledala sam ga i zaobišla.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja bih ga zaobišla jer nisam imala pozitivna iskustva sa puderima u pjeni:) Zato je super što sam dobila priliku da ga probam, probaj i ti ako budeš u prilici, zaista je odličan a moja je koža mješovita i jako se masti u T zoni, o cijeni da ne govorim:D

      Избриши
  2. Essence proizvodi su divni, posebno lakovi. :)

    ОдговориИзбриши
  3. I ja moram probati catrice puder, dobila sam ga i ja ali nikako da se usudim iako ga hvale. Morat cu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno se usudi:) Meni nije izazvao nikakve probleme na licu, ako se toga bojiš:)

      Избриши