28. октобар 2013.

Catrice sjena za oči My First Copperware Party-400

Catrice me sve više pozitivno iznenađuje. Sada posjetim njihov stalak svaki put kad uđem u CM, stvarno imaju super stvarčica. Jako mi se sviđaju rumenila, ruževi, ruževi u olovci i mono sjene. O jednoj takvoj vam danas pišem. 
U pitanju je sjena broj 400 simpatičnog naziva My First Copperware Party:) Aluzija na Tupperware zabave, samo copper (bakar), razumijete:)) Ja baš volim te nazive nijansi, nema šanse da zapamtim samo brojeve.
Evo i sjene:


Pakovanje je klasično, plastično Catrice, sjena je teška 2 grama, što je po meni sasvim dovoljno. Kutijica se malo teže otvara i nadam se da neće pući, nisam posebno oduševljena kvalitetom pakovanja, ali mi se sviđa što je potpuno prozirno i vidite koja sjena je u pitanju. Kao što vidite, boja je predivna topla smeđa koja ima malo sjaja, znači nije mat. Na očima ima i tu neku zlatno-bakarnu notu, uopšte nije tamna kao što izgleda u ambalaži, ali daleko od toga da je svijetla. Evo i kako to izgleda na ruci. Ovdje je lijeva sa bazom, a desna bez baze, ali ne primijeti se neka razlika po pitanju boje, jer je sjena sama od sebe odlično pigmentovana.


Sjena se malo trusi, ali ipak je neke malo masnije strukture, znači nije praškasta, pa je to podnošljivo, i nije pretjerano. Prelijepo se nanosi, jako lako i ravnomjerno. Ja se u posljednje vrijeme slično šminkam svaki put samo što mijenjam sjene. Nanesem je preko cijelog kapka ali samo do pregiba kapka, i onda to dobro izblendam prema pregibu i malo prema vani, ali da ne prelazi previše rub oka. Kao neki blagi svakodnevni smokey za ljenčine:) Na to dodam ajlajner i maskaru i za 5 minuta imam super našminkane oči:) Evo kako to izgleda, slikano naveče sa blicem, nosim još GR ajlajner i Avon Mega Effects maskaru:

Catrice 400 My First Copperware Party

Primjećujem i da je moja bora izdajica sve dublja..hm..:) Šalu na stranu, kako vam se dopada, jeste li probale Catrice sjene, i kakve su im palete?

15 коментара:

  1. Catrice ima ubjedljivo najbolja imena za nijanse, svaka čast onome ko ih smišlja :D
    Neki dan sam ih bruku dobila u onom "paketiću" i obožavam ih :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao znam da ste naručivale paketić, nadam se da ćeš pisati o tome, baš me zanima šta si dobila:)))

      Избриши
  2. Imam ih ja par, dobre su, a i ova tvoja bronza mi se svidja...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja planiram još kupiti 410, 430 i 070:)

      Избриши
    2. Sad sam gledala, moje su sve sa 500 skoro... i 47...doduše nisam ih ja birala. došle su mi u paketiću :-D

      Избриши
  3. Ajme koja dobra boja!!! Hvala ti na ovome, definitivno kupujem jer me boja očarala. malo je prešljokasta za svaki dan , ali je barem povoljno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sjećam se da si me pitala i za onu taupe Catrice iz Glamazona LE, ona je više za dan, ali ova je neuporedivo ljepša. Ja ne radim u nekom formalnom okruženju, pa se i po danu provučem sa ovom, nije uopšte prenapadna, stavim malo bronzer i rumenila i sjaj za usne (koji obavezno pojedem:))

      Избриши
  4. joj koja boja očiju *.*
    dobro je dok imaš borU, kad dodju borE....ma i onda je dobro, šta fali haj' :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, moje oči mijenjaju boju zavisno od vremena, od maslinaste kad je kiša, do svijetlo zelene:) Ma bore imaju skoro svi, ali je ova moja meni omiljena, i često je spomenem:)

      Избриши
  5. Imam bez senku njihovu i predobra je, odusevljena sam, a i pecenu jednu.Tandem savrsen. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaću i pečene sigurno, hvala na prijedlogu:) Ako vidiš ovaj komentar napiši koje nijanse imaš:)

      Избриши
  6. Pečena je Rest in the forest, a ova druga ne znam, pošto kako sam skidala onu nalepnicu skinulo se, ali evo, naći ću ti na fb-u i poslaću ti sliku, nema šanse da je promašiš.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман10. 12. 2013. 11:29:00

    nije ni cudo sto volis ove smedje i zlatne tonove, kad bozanstveno stoje zelenim ocima. Ja imam nijansu svjetlije oci od tebe i sto iz iskustva znam da jako lijepo naglasi zelene oci su sljedece dvije stvari. catrice, mono sjenilo u nijansi Plum up the Jam, 570 i catrice, made to stay, longlasting eyeshadow u nijansi 070.
    Ako si u prilici, probaj ove: http://3.bp.blogspot.com/-eIhGWKLc8_8/UCwUUiJwYHI/AAAAAAAAFX0/LL42e58ShGk/s1600/Flormar+palette.JPG Kostaju 4-5 km, i apsuluto najbolje smedje sjene ikad (probala sam ih masu, vjeruj). Na prelazu si izmedju mat i svjetlucavih, super pigmentisane i imaju neki specifican podton, koji odlicno ide sa zelenim ocima.
    Smorih ja tebe sa svoja tri kilometarska komentara u 15 min.
    Merima, Sarajevo

    ОдговориИзбриши
  8. Sve ću da pogledam, iako sjena imam za narednih 5 godina:DDD Ne smaraš uopšte Merima, ja volim ovakve konstruktivne komentare:D

    ОдговориИзбриши