20. октобар 2013.

Essence Oktoberfest LE rumenilo

O Essence proizvodima imam podijeljeno mišljenje-obožavam njihovu I Love Extreme roza maskaru, imaju još dobrih maskara, tuševi im nisu loši, super mi je bio Sun Club višebojini bronzer, ali sjene ne volim. Probala sam ih mnogo, i više nemam namjeru. Međutim, ovu ljepotu obožavam. Vjerujem da ste već primijetile novu ograničenu ediciju Oktoberfest, a ako niste evo slike rumenila:


Dolazi u standardnom providnom pakovanju koje nije neke posebne kvalitete, ali nadam se da se neće slomiti (što mi se desilo npr. sa Artdeco bronzerom, pukao mi je na pregibu, baš bezveze). Ima 9 grama što je i više nego dovoljno, i rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja (što će biti nemoguće ispoštovati). Inače obožavam roza rumenila, i njih imam najviše, ali morala sam da imam i ovo.  Rumenilo je u suštini svijetlo roza sa jarko roza licitarskim srcem na sredini koje na sebi ima još tri bijele zvjezdice. Za sad uspijevam da pokupim samo kombinaciju tih boja, jer je svijetlo roza dio okolo nemoguće sam pokupiti četkom. 

Essence Oktoberfest rumenilo

Evo kako dvije nijanse izgledaju na ruci, potrudila sam se da pokažem obje nijanse:



Međutim, kad ga nanosim na lice, dominira ova tamnija nijansa, koja nije samo nasprejana preko nego je baš rumenilo. Zvjezdice dođu kao hajlajter ali se taj sjaj ne primijeti pretjerano. Rumenilo je na mojim obrazima jako trajno, traje i više od 8 sati, ali malo izblijedi. Međutim, mana mu je donekle što se jako, jako trusi, ali za cijenu od 7KM nemam pravo da mi smeta:). Jako je i pigmentovano pa je potrebno odstraniti višak sa četke i biti pažljiv jer se lako sa njim pretjera. Iako sam ga kupila prvenstveno zbog ambalaže, oduševljena sam kako lijepo izgleda na licu. Evo i sličice, nanijeto je malo više da biste mogle bolje vidjeti boju:


Kako vam se sviđa?

9 коментара:

  1. ajmeeee preslatko izgleda !!! :DDD svida mi se!

    ОдговориИзбриши
  2. Kod nas uopste nije dosla ova kolekcija. Bas je slatko rumenilo. Nemam ni jedno dobro roze rumenilo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da kod vas i kod nas upšte ne stižu iste kolekcije, neke koje stignu u Srbiju kod nas uopšte ne dođu i obrnuto:/ A moraš da imaš bar neko-odlična su Deborah Rosa Pesca, sva Catrice i Artdeo roza:)

      Избриши
  3. Jako je lepo... ♥ Ja ga ovde u Beogradu nisam viđala. :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad sam gore Supernovi pisala o tome, izgleda da skroz različite kolekcije stižu u Srbiju i Bosnu, baš bezveze, ali možda stigne:)

      Избриши
  4. Ja otisla da ga kupim i u zadnji cas se predomsilim i kupim Misslyn lak:/ svakako kupujem!

    ОдговориИзбриши
  5. Mislila sam da je samo lijepo u ambalaži, ali i na licu je predivno. Meni bi bilo žao da ga koristim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isto sam mislila, i vjeruj da sam ga samo gledala jedno dva dana, ali super izgleda i sad opšte se ne mijenja ovo srce i ne miješaju se boje:)

      Избриши