14. фебруар 2014.

New In #8

Vjerovatno se pitate kakvi su ovo proizvodi na slici:) E pa to su novosti koje vam odavno dugujem, a stigle su iz Crne Gore (kupljene u Mil-Pop parfimeriji), kod nas se ne mogu kupiti, ali vjerujem da vas ima i odatle pa ću možda pomoći, a jednim proizvodom sam i baš oduševljena. 
Prvo ću vam predstaviti Byphasse proizvode, u pitanju je španski brend za koji ranije nisam čula. 
Byphasse piling za lice je namijenjen svim tipovima kože, preporučuje se korištenje 1-2 sedmično, ali jako je blag pa ja mislim da se može koristiti i češće. Meni je osrednji, ima neku kremasto-uljnu bazu koje sa bojim pa sam ga štedljivo koristila, ali mislim da bi suhoj koži jako odgovarao.
Byphasse dvofazni odstranjivač šminke koristim za skidanje šminke sa očiju i to obavlja sasvim sloidno, miriše jako lijepo-na ruže. Vjerujem da su ovi proizvodi jeftini, pa obratite pažnju kad odete u CG.
Byphasse gel za tuširanje-sasvim sloidan gel blagog mirisa koji ne isušuje kožu (to naročito primijetim jer sam u međuvremenu potrošila jedan novi Fa poslije kojeg sam morala obavezno da se mažem i stvarali su mi se suhi pečati na tijelu).
Denise McAdams krema za ispravljanje kose-koristila je par puta, za sad mi je odlična, ne lijepi i ne masti kosu a primijeti se da je ravnija.
Biocura krema za ruke-prosječna kema koja se fino upija, mojim rukama koje su suhe dovoljna, ali za neke suvlje ne bi bila. Pakleno smrdi.


Fennel Carrot jogurt za tijelo sa maslinama-nisam probala, ali odavno mjerkam ove Fennel proizvode viđala sam ih po srbijanskim blogovima.
Bellaoggi je italijanski brend za koji jesam bila čula, jer je jedna blogerka pisala o njihovim super ruževima. Ova paleta sadrži 15 sjena, 4 ruža i higloghter i bila bi odlična za djevojke koje vole jarke boje.
I zvijezda ove slike Bellaoggi maskara lash Up&Volume. Ovo jednostavno morate probati ako budete u prilici. Znala sam da ću pronaći savršenu maskaru među onima koje mi nisu dostupne. E ova je savršena. Srednje je gustine, ne lijepi trepavice, daje volumen, brzo se suši, ne kruni se ni najmanje ni poslije cijelodnevnog nošenja. 5+ (a i vjerujem da ne košta puno, ako ima neko ko zna, voljela bih da mi kaže).


Yves Rocher gel za tuširanje organska vanilija je stigao iz Sarajeva i već je pri kraju:) Predivan gel savršenog toplog mirisa vanilije.
O Lush Mask of Magnamity sam već pisala u OVOM postu, i ostajem pri tome da je ovo najbolja maska koju sam ikada probala.


Sve što vidite na slici iznad je posljednji ulov iz Sarajeva, mislila sam da će biti veći ali ipak sam kupila i nešto odjeće:) 
Balea dvominutna maska za kosu crvena narandža i moringa-fantastičan proizvod koji nikad ne bih primijetila da nisam pročitala na jednom blogu (ne mogu to sad da pronađem, inače bih napisala) kako ispravlja kosu bez feniranja, što je potpuno tačno. Oprala sam kosu, držala ovu masku dvije minute i osušila je hotelskim fenom, kosa mi je bila super i takva sam izašla na svjetlo dana, što je za mene ranije dok mi je kosa bila oštećena i dok sam koristila pogrešne proizvode bila naučna fantastika:) Ogromna preporuke za ovu masku.
Balea Caribbean dreams gel za brijanje-miriše divno, pomaže pri brijanju i divno pjeni, meni dosta.
Balea losion za tijelo kokos i šea orah-predivan! Iako imam previše mazalica, morala sam i ovu da imam, miriše na onaj nadivniji kokos, nimalo ustajalo i sintetički, razmazuje se solidno, moju kožu super hidrira, i košta samo oko 4KM:)
Babylove kupka od glave do pete-odavno čitam o ovoj kupkici, sastojci su super i može se koristiti i za pranje kose i lica, ali ja nisam oduševljena, miris mi je preblag, vjerovatno je dobra po moju kožu, ali meni nije zanimljiva i neću je ponovo kupiti.
Lush Cupcake je nova Lush maskica ljubimica, probala jednom, utisci pozitivni, pisaću više nakon dužeg korištenja.
O Revlon colorstay puderu sam takođe pisala OVDJE, samo sam sada uzela drugu nijansu jer mi se čini da mi je ona ipak mrvicu presvijetla. 
Manhattan Lip lacquer u nijansi 002 Tempting Red jako obećava, a Manhattan Intense Lip&Cheek 002 Fly Me Pretty sam takođe morala da kupim jer obožavam ovakve ruževe u olovci (ovaj može da se koristi i na obrazima i potpuno je moja boja). Platila sam oba po nekih 5KM.

I za kraj, NYX Butt Naked Eyes paleta, ljepota o kojoj vam pišem u nekom od narednih postova:)


10 коментара:

  1. Jedva čekam da pišeš o ovoj NYX paleti :-) E.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlični noviteti! Veliko srce za Lush! :D <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I od mene, dobila sam i velike testere ocean salt pilinga i imperialis kreme, i oboje mi se sviđa:)

      Избриши
  3. Uhuhu, koji prelijepi noviteti i stvari koje nisam vidjela, jedva čekam malo više o Byphasse :))

    Lush i ja imam, odlilna je maska :)

    ОдговориИзбриши
  4. Koju imaš? Mask of Magnamity? Savršena je. Planiram malo više da se upoznam sa njihovim proizvodima, koristila sam ih prije par godina,ne znam zašto sam prestala:)

    ОдговориИзбриши
  5. Byphasse me podeca na Biotherm pakovanja koji ja obozavam pa sam bas zainteresovana za recenzije :)

    ОдговориИзбриши
  6. Zanimljivo, i mene je podsjetilo na nešto, a nisam znala na šta:) Pisaću recenziju pilinga i odstranjivača šminke sa očiju:)

    ОдговориИзбриши
  7. Odlilni noviteti! Vidim tu i par stvarčica koje i sama obožavam.. Magnaminty, Revlon colorstay, Babylove gel, Rimmel :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da voliš Mask of Magnamity i Colorstay:) Ovo nije Rimmel, ovo je Manhattan verzija, jednako dobra, duplo jeftnija, ne vidi se dobro:)

      Избриши